• Afspraak ook ’s avonds en in het weekend
  • Deskundig advies
  • 15+ jaar ervaring

De vlechthaarbanden voor elk haar kleur nu bij Special Hair

Binnen een handomdraai heb je één van onze mooie vlechthaarbanden in je haar. Voor een feestje of gewoon voor een normale dag. Neem contact met ons op voor de beste kleur. Heb je hair weaves van Special Hair dan kan je deze haarbanden ook gebruiken.

De haarband voor iedereen

De perfecte maat & vorm

De vlechten bestaan uit lichtgewicht haar met ontzettend veel volume. Je kunt ze helemaal naar wens breder of smaller maken door aan de lusjes te trekken – precies zoals je zelf mooi vindt! Dankzij het verstelbare bandje sluiten de haarvlechten comfortabel aan om je hoofd en zijn ze geschikt voor jong (vanaf 3 jaar) en oud.

Vlechten van hoge kwaliteit

Vlecht haarbanden bij Special Hair

Onze vlechten zijn met de hand gemaakt van vegan haar. De meeste haarmerken gebruiken dierenhaar in hun producten, maar wij zijn dol op dieren en zouden dat nooit doen!

Daarom hebben we zorgvuldig ultra zacht, synthetisch haar van hoge kwaliteit geselecteerd dat er 100% natuurlijk uitziet en aanvoelt. Beter voor de dieren, de planeet én je look 🙂

Wat zeggen onze dragers van de vlechthaarband

‘Ik draag deze haarband elke dag. Ik wist eerst niet zeker welke kleur ik moest nemen maar na een bezoekje aan Special Hair heb ik mijn haarband uitgezocht.’

Emma

‘Echt een aanrader. Ik draag mijn haarband bijna elke dag’

Tessa

‘Dit had ik eerder moeten hebben. De haarband is van top kwaliteit en is heel makkelijk in te doen.’

Angela

WhatsApp voor een afspraak!