• Afspraak ook ’s avonds en in het weekend
  • Deskundig advies
  • 15+ jaar ervaring

Hair weaves Hooglanderveen

Wil je jouw haar verlengen of meer volume?
Bij Special Hair is het mogelijk om hair weaves te laten zetten. Dit zijn haarstukken die door middel van een vlechtje in het haar worden geweven. Doordat dit vlechtje strak op de huid zit en wij de juiste kleur van je haar bepalen valt het niet op dat er extra haar is aangebracht in je eigen haar.

Beschadigd het haar niet

Hair weaves met 100% natuurlijk haar

De weaves die wij gebruiken zijn van 100% natuurlijk haar gemaakt. De weaves worden met de hand gemaakt. Ze zijn daardoor meerdere keren (bij goed onderhoud van het haar) te gebruiken.

De weaves zijn herbruikbaar.

De beste kwaliteit hair weaves bij Special Hair

Hoe werkt het als ik hair weaves laat zetten bij Special Hair?

De weaves worden met naald en draad aan een dun vlechtje strak op de hoofdhuid geplaatst. Aan één vlechtje kunnen maximaal 5 weaves worden vast gemaakt. Wil je meer weaves? Dan moeten er meer vlechtjes worden gemaakt. De weaves zijn herbruikbaar. Ze hoeven alleen iedere 6 tot 8 weken opnieuw te worden verhoogd. Dit doen we door een nieuw vlechtje op een andere plek te maken. Het voordeel is dat hetzelfde haarzakje nooit 2x wordt gebruikt, zodat beschadiging van het haarzakje wordt voorkomen. Het haar wordt met zorg behandeld.

Welke kleuren weaves heeft Special Hair?

Er zijn verschillende haarkleuren beschikbaar. Op basis van je eigen haarkleur wordt gekeken welke kleuren het beste bij jouw haar past. De haren zijn er in 2 verschillende lengtes, 35 cm en 55 cm. Het haar wordt naar wens in model geknipt.

Ik wil graag hair weaves en hoe nu verder?

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht dan kan via het formulier onderaan de pagina of je kan ons bellen of whatsappen: 06 30 38 29 81

De juiste kleur en lengte

Wij bespreken en kijken wat de beste lengte en kleur is voor jouw haar en jouw wensen.

Wij plaatsen de hair weaves

Wij plannen een afspraak in om de weaves te plaatsen en leggen je uit hoe je deze het beste kan behandelen.

Na 6 tot 8 weken

Omdat je haar groeit adviseren wij om elke 6 tot 8 weken de weaves opnieuw te laten plaatsen. Dit zijn gewoon jouw eigen weaves.

Wat zeggen onze klanten over
de hair weaves van Special Hair?

Jasmijn
Jasmijn
Jasmijn

Wil je meer informatie
over hair weaves?

Is het nog niet helemaal duidelijk of wil je graag een afspraak maken om de kleur te bepalen bij ons in de salon? Maak dan een afspraak en jij kan binnenkort genieten van meer volume en/of langer haar.

WhatsApp voor een afspraak!