• Afspraak ook ’s avonds en in het weekend
  • Deskundig advies
  • 15+ jaar ervaring

Kapper Hoogland, Special Hair de kapsalon voor Hoogland

Special Hair is gevestigd in Hooglanderveen. Hooglanderveen is een dorp in de gemeente Amersfoort en vlakbij Hoogland. Ben je op zoek naar een kapsalon in de buurt van Hoogland met een kapster met jaren ervaring? Dan ben je bij Special Hair aan het juiste adres. Special Hair is de kapper van Hoogland.

De kapper in de buurt van Hoogland

Special Hair kapper Hoogland

Wij knippen al jaren mensen in de omgeving van Hoogland. Special Hair de kapsalon van Hoogland is vanuit Hoogland is Hooglanderveen goed bereikbaar. Doordat Special Hair ook ’s avonds en op zaterdag open is zorgt er voor dat er voor iedereen wel een geschikte tijd tussen zit. Special Hair zorgt er voor dat je tevreden naar huis gaat.

Het gaat er om dat jij tevreden bent met je nieuwe look.

Wanneer je haar is geknipt of geverfd wil je dat je nieuwe coupe ook mooi blijft de weken erna.

De kapper in de buurt van Hoogland

De kapsalon van Hoogland.

Bij Special Hair werken wij met de producten van La Biosthetique. De producten zorgen ervoor dat de kleur in de weken na je behandeling ook nog mooi blijven.

Kapper Hoogland zet ook hair weaves.

Het is nu ook mogelijk om te gaan voor haar verlenging of haar verdikking. Special Hair is gespecialiseerd in het plaatsen van hair weaves. Dit zorgt ervoor dat je haar langer of dikker word. Wil je ook hair weaves en hier meer informatie over dan kan je kijken of op de pagina hair weaves.

De vlechthaarbanden van Infinity Braids voor elk haar kleur nu bij Special Hair

Binnen een handomdraai heb je één van onze mooie vlechthaarbanden in je haar. Voor een feestje of gewoon voor een normale dag. Nu beschikbaar bij Special Hair.

Bruidskapsel nodig in Hoogland?

Heb je een feestje of ga je trouwen dan ben je bij Special Hair ook aan het juiste adres. Voor meer informatie kan je contact opnemen via WhatsApp of bellen naar 06 30 38 29 81.

WhatsApp voor een afspraak!