• Afspraak ook ’s avonds en in het weekend
  • Deskundig advies
  • 15+ jaar ervaring

Kapper Hoevelaken, Special Hair de kapsalon voor Hoevelaken

Ben je op zoek naar een kapsalon in de buurt van Hoevelaken? Special Hair heeft een salon in het dorp Hooglanderveen. Dit dorp ligt naast Hoevelaken. Je kan hier binnen enkele minuten zijn. Special Hair werkt op afspraak. Special Hair is op verschillende tijden open waardoor het ook mogelijk is om ’s avonds een afspraak te maken of op zaterdag.

De kapper in de buurt van Hoevelaken

Special Hair Hoevelaken

Special Hair knipt al jaren mensen in de omgeving van Hoevelaken. Vanuit Hoevelaken is Hooglanderveen goed bereikbaar. Doordat Special Hair ook ’s avonds en op zaterdag open is zorgt er voor dat er voor iedereen wel een geschikte tijd tussen zit. Special Hair zorgt er voor dat je tevreden naar huis gaat.

Op zoek naar een kapsalon in de buurt van Hoevelaken?

De kapsalon van Hoevelaken.

Feestje of een bruiloft?

Heb je binnenkort een feestje of ga je trouwen? Bij Special Hair kan je ook een afspraak maken om je haar op zijn mooist te krijgen voor een feestje of een bruiloft.

Haarverlenging of haarverdikking?

Special Hair plaatst ook hair weaves. Met deze hair weaves gemaakt van 100% echt haar geef je jouw haar meer volume of meer lengte.

Afspraak maken met de kapsalon in de buurt van Hoevelaken

Wil je meer informatie of wil je gelijk een afspraak maken? Neem dan contact op met Special Hair via WhatsApp of bellen naar 06 30 38 29 81.

WhatsApp voor een afspraak!