• Afspraak ook ’s avonds en in het weekend
  • Deskundig advies
  • 10+ jaar ervaring

Zijn hair extensions slecht voor je haar?

03-11-2022

Als je ooit onderzoek hebt gedaan naar haarverlenging ook wel hair extensions genoemd dan zal je ook ongetwijfeld negatieve informatie vinden of haarverlenging. Als je van plan bent om haarverlenging te overwegen dan kan dat je afschrikken. Wij leggen je alles uit over haarverlenging en wat de beste opties zijn voor jou.

Beschadigen hair extensions je haar?

De meest voorkomende vraag die wij krijgen is “beschadigen hair extensions je haar?”.

Het antwoord is nee. Dit wil zeggen als je hair extensions wel door een professionele kapster die ervaring heeft met het plaatsen van extensions in je haar wordt gezet. De kwaliteit van het haar is ook heel verschillend. Let hier wel op als je haarverlenging laat plaatsen. De meeste kapsalons hebben het haar in hun salon liggen waardoor je het haar kan voelen en de kleuren bekijken voordat het in je haar wordt geplaatst.

Goede verzorging van de hair extensions

De hair extensions moeten ook goed verzorgd worden. Meestal heeft de kapsalon die haar extensions verkoopt en plaatst ook de juiste producten om je haar te verzorgen.

De hair extensions die in onze salon worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben al heel wat klanten die  gebruik maken van onze haren. Wij plaatsen een vlechtje in het eigen haar waar wij vervolgens de hair extensions aan bevestigen. Het eigen haar beschadigd dus niet.

Extensies bezorgen u geen hoofdpijn

Dit is een vreemde maar verrassend veel voorkomende mythe over extensies. Je krijgt geen hoofdpijn van het dragen van hair extensions en als dat wel het geval is, is de kans groot dat je extensions niet op de juiste manier zijn geplaatst. In de kapsalon aangebrachte extensions worden gewogen en gemeten om ervoor te zorgen dat het extra haar zo onopvallend en comfortabel mogelijk is. Hoe langer je hair weaves draagt, hoe natuurlijker ze zullen aanvoelen. Voor je het weet voel je je niet meer compleet zonder hair extensions!

Extensies zijn volkomen veilig

Hair extensions zijn volkomen veilig, en laten we eerlijk zijn, als ze gevaarlijk waren, waarom zouden ze dan zo populair zijn? Als je dus goed onderzoek doet dan zal je haar niet beschadigd, afbreken of dunner worden. Het blijft zo gezond als altijd.

Wil jij ook hair extensions?

Wij hebben al heel veel tevreden klanten. Bekijk enkele voorbeelden van haarverlengingen. Wil je meer informatie over hair extensions of wil je graag een afspraak maken om jouw haar te verlengen? Neem dan contact op met ons en wij helpen je graag verder: 06 30 38 29 81

WhatsApp voor een afspraak!